Professzionális tolmácsolás és fordítás

Több mint 12 éves tolmácsolási és fordítási gyakorlattal rendelkezünk magyar-lengyel viszonylatban. Számomra a lengyel és magyar nyelv is anyanyelv. Születésem óta egyaránt használom mindkét nyelvet. Egyetemi tanulmányaimat Varsóban lengyelül, Budapesten pedig magyar nyelven végeztem. A Corvinus Egyetemi tanulmányaim utolsó félévét Bolognában végeztem angol nyelven. Angol nyelvtudásomat az Ohio University által biztosított 8 hónapos gyakorlati munkám során mélyítettem el, melynek befejezése után Budapesten letettem a cambridge nyelvvizsgát.

Végzettségemet a Mezőgazdasági és Kertészettudományi Karokon szereztem. Tehát ilyen témájú anyagok fordítása és tolmácsolása nem okoz problémát.

Sok technikai tapasztalatot szereztem a Procter & Gambel céggel történt több mint egyéves együttműködés során, amikor a Gyöngyösön nyitandó új gyárukba szükséges teljes személyzet Varsóban végzett oktatását szerveztem és tevékenyen részt vettem a képzés tolmácsolási munkájában. Rengeteg anyag fordítását is elvégeztem. Ebben a projektben közel 20 tolmács vett részt.

A gyár beindítása gond nélkül sikerült, ami a tolmácsolási és fordítási munkánk eredményességét igazolja.